El Teatre de Blanes programa «El quadern gris» i «Els nois d'història»

El Teatre de Blanes ha inclòs, en la programació d'aquesta tardor, l'espectacle El quadern gris, basat en l'obra homònima de Josep Pla i dirigit per Joan Ollé, i Els nois d'història, dirigit per Josep Maria Pou, que també hi actua. El quadern gris, que es va estrenar al Festival Grec de Barcelona, s'endinsa en el popular dietari de l'escriptor empordanès per mitjà de Montserrat Carulla, Joan Anguera i Ivan Benet, que formen el repartiment d'aquesta peça.

Per la seva banda, Els nois d'història és una obra d'Alan Bennett que Josep Maria Pou va portar a escena la temporada passada a Barcelona, on va ser un èxit de crítica i públic, tal com ja ho havia estat a Anglaterra, quan es va estrenar, l'any 2004.

Aquests són dos dels plats forts de la programació, que en l'apartat de teatre té un nivell considerable, ja que a més d'aquestes dues peces també es podran veure a Blanes els monòlegs La infanticida i Germana Pau, de Víctor Català, interpretats per Emma Vilarasau i Àngels Gonyalons, respectivament; Product, de Mark Ravenhill, dirigit per Julio Manrique i protagonitzat per David Selvas, i l'espectacle Una comèdia espanyola, de Yasmina Reza, dirigit per Sílvia Munt, que té en el repartiment Ramon Madaula i Xicu Masó, entre altres intèrprets.

D'altra banda, la programació inclou el cicle Cobla de Tardor, amb la participació de La Principal del Llobregat i la Cobla Vila d'Olesa.

Familiars i locals

L'Associació Rialles és la responsable de la programació familiar del Teatre de Blanes. Per a aquesta tardor hi ha programades funcions del musical La Bella i la Bèstia, a càrrec de la companyia Veus-Veus; de l'espectacle teatral Una nit al museu, en què els intèrprets de la companyia Gralla Manufactures Teatrals es basen en tècniques pròpies del clown i el teatre gestual; de l'espectacle Entre pinces, de Solfacirc, en què el llenguatge és més proper al circ, i de l'espectacle Momentari, de Nats Nus, en què el llenguatge predominant és la dansa i el moviment. D'altra banda, en la programació no hi podia faltar el factor local, representat per l'estrena del nou espectacle de la companyia amateur El Mirall, que posarà en escena Cru, un espectacle de creació pròpia; pel concert de Santa Cecília, a càrrec de la Banda Cobla del Col·legi de Santa Maria, i pel concert d'any nou de la formació VBella Banda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.