«El Llop Ferotge» arriba al número 10 i publica un poemari d'Edu Sívori Alt

La revista d'art i poesia El Llop Ferotge, que dirigeix Jorge Morales, acaba de treure el seu número 10, que inclou un dossier sobre la vida i l'obra del poeta Mario Santiago Papasquiaro (Ciutat de Mèxic, 1953-1998), cofundador amb Roberto Bolaño de l'infrarealisme i també coprotagonista, amb el nom d'Ulises Lima, de la novel·la Los detectives salvajes, de l'escriptor xilè. A més d'articles de Juan Villoro, Orlando Guillén, Rodrigo Díaz Cortez i Ignacio Bajter, el dossier inclou un poema inèdit de Mario Santiago Papasquiaro, que connecta amb el bloc central de poesia de la revista, amb diversos autors com ara el grup Dinosaurios, introduït per Guillem Terribas.

Un tercer apartat és El bell estiu, en què Alexandre Nunes de Oliveira, Jaume Puig, Abel Garcia Roure, Lluïsa Faxedas i Joana Ramos escriuen diferents reflexions sobre altres estius singulars, prenent com a punt de partida la novel·la El bell estiu (1949), de Cesare Pavese.

El número 10 d'El Llop Ferotge es presentarà avui a la Casa Amèrica de Barcelona, el 21 d'octubre a La Mercè de Girona i el 31 d'octubre a la Fundació Àngel Planells de Blanes.

«Peces mensajeros»

La revista amplia ara el seu àmbit d'acció amb Edicions del Llop Ferotge, que a final de mes publicarà el poemari Peces mensajeros, de l'autor argentí resident a Girona Edu Sívori Alt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.