Els Premis Octubre homenatjaran l'Institut Ramon Llull

L'Institut Ramon Llull, òrgan de la Generalitat de Catalunya, del Govern d'Andorra i del Govern de les Illes Balears, que té com a finalitat la projecció exterior de la llengua i la cultura catalanes serà la institució a què els Premis Octubre retran homenatge en la nit del lliurament dels guardons literaris convocats per l'Editorial 3 i 4 i la Fundació Ausiàs March, vinculada amb Acció Cultural del País Valencià, el dissabte 31 d'octubre. Aquest reconeixement inclourà una menció especial a la Xarxa de Ciutats Valencianes, integrada per 21 municipis que, en vista de la negativa de la Generalitat Valenciana a formar part del projecte, han volgut incorporar-se independentment, com a membres de ple dret, al Patronat de la Fundació Ramon Llull.

La Nit dels Octubre, on també hi haurà lloc per al poeta Ausiàs Marc de qui es commemora el 550 aniversari de la mort, conclourà una intensa setmana en què es desenvoluparan els tradicionals congressos vinculats amb els premis de narrativa, teatre, assaig i poesia. El congrés de mitjans de comunicació estarà dedicat a explorar les relacions entre cinema, literatura i periodisme. El d'història se centrarà en l'exili de 1939, i el congrés d'escriptors analitzarà l'impacte de les noves tecnologies en les formes d'escriure, és a dir, en les possibilitats de la literatura digital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.