Organitzen dissabte a Girona un gran homenatge a Xesco Boix

La plaça Miquel de Palol de Girona acull aquest dissabte un gran homenatge al cantant de folk i animador infantil Xesco Boix (1946-1984), amb un cartell de luxe integrat per figures del folk i la cançó infantil catalana.

El concert, que serà gratuït, és organitzat per l'Agrupament Escolta i Guia Joan Pons i es farà entre les cinc de la tarda i les onze de la nit.

Hi està prevista l'actuació d'Amadeu Rosell, Àngel Daban, Cesc Serrat, Jaume Arnella, Jep Valls, Jordi Pujol i Joana Closelles (Marduix), Lluís M. Panyella (La Bicicleta), Noé Rivas i Pep López. En les actuacions hi haurà un servei de barra amb preus populars i activitats paral·leles, com ara una xocolatada. La festa concert té la col·laboració, entre altres, de l'associació de veïns Devesa-Güell, i vol recordar un dels personatges clau de la música catalana dels seixanta i setanta del segle passat.

Fundador del Grup de Folk (1966), va alternar adaptacions de temes del folk dels EUA amb creacions pròpies. També va formar el grup Ara Va de Bo (1971) i va estar vinculat als grups El Sac i Els Cinc Dits d'una Mà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.