Ventura Pons exposa els traumes d'una dona marcada per Àfrica

«A la deriva», basada en una novel·la de Baulenas, s'estrena el dia 6

La nova pel·lícula de Pons, que s'estrena el 6 de novembre, és «menys parlada» i «més diferent» de les 21 que ha realitzat. Pons aprofundeix a A la deriva en els traumes d'una dona marcada per una experiència de tres anys a Àfrica que, quan torna a Barcelona, trenca amb el seu company, comença a treballar com a guarda jurada en un centre de salut i s'instal·la en una autocaravana. «M'han dit que hem posat el dit a la nafra i que reflectim allò que les persones relacionades amb ONG denominen la malaltia africana: gent que queda molt tocada, trastornada i condicionada per tot el que ha viscut», explicava el cineasta ahir a Barcelona.

En la pel·lícula hi intervenen el veterà Fernando Guillén, Anna Azcona i, en una col·laboració especial, Boris Izaguirre. A la deriva s'havia d'estrenar avui, però la bona acollida d'Ágora, últim film d'Amenábar, i la imminent estrena de Millenium 2 han obligat a ajornar l'estrena fins d'aquí a tres setmanes, el dia 6.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.