El gerent del Parc Central diu que el director del Lauren no ha tingut «cap voluntat» per evitar el tancament

Pairó creu que si el cinema ha hagut de tancar és per no pagar el lloguer de les sales

Un llogater que no paga el lloguer. Aquesta ha estat la causa única, segons Pere Pairó, gerent del complex comercial Parc Central, que ha provocat el tancament del multicinema Lauren. Segons Pairó, quan Antoni Llorens, responsable del Lauren, va començar a no pagar, el propietari del local [ING] va fer una reclamació: «I no hi va haver resposta, per això el responsable del Lauren ensopega amb un procediment judicial, que és l'única via que té l'arrendatari quan un llogater no paga.» Per Pairó, el responsable del cinema «no ha tingut voluntat per solucionar la situació» i intentar evitar el tancament. De fet, Pairó lamenta que Llorens no ha mantingut cap contacte amb la gerència de Parc Central: «Hem sabut la seva resposta a través dels mitjans de comunicació», va assegurar.

A més, tot i que Llorens atribuïa com una de les causes del tancament la pèrdua d'espectadors pel fet que el pàrquing de Parc Central és, des del febrer, de pagament, segons Pairó, el multicinema va deixar de pagar el lloguer del local «molt abans». «Fa més d'un any que van començar els impagaments i, per tant, la situació del cinema no és a conseqüència que el pàrquing sigui de pagament», va apuntar.

El gerent de Parc Central va explicar que ja han tingut ofertes de comerços i altres opcions d'oci per ocupar els aproximadament dos mil metres quadrats que ara ha deixat vacant el Lauren Tarragona. «Hem de veure quina és la millor alternativa perquè atregui el màxim nombre de gent possible al Parc Central.» No es descarta que s'hi instal·li una altra empresa cinematogràfica: «No tenim la necessitat que s'hi instal·li un cinema ni tampoc que no ho sigui, l'únic que volem és que el negoci que s'hi situï funcioni i atregui gent, perquè no volem que passi el que ara ha passat amb el Lauren», va manifestar Pairó, que hi va afegir que els establiments de restauració de Parc Central no es veuran «gens afectats» pel tancament del Lauren: «Estan tranquils perquè el públic del cinema no era client habitual dels restaurants.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.