«El quadern gris» de Josep Pla vist per Joan Ollé es representa al Teatre de Salt

Els actors Joan Anguera, Ivan Benet i Montserrat Carulla posen veu a les paraules de Josep Pla a l'obra El quadern gris, basada en aquest referencial dietari de l'escriptor palafrugellenc i dirigida per Joan Ollé. El quadern gris és una coproducció d'El Canal Centre d'Arts Escèniques de Salt-Girona i el Festival Grec de Barcelona –on l'obra es va estrenar l'estiu passat– i ara arriba al Teatre de Salt, on inicialment només estava prevista la funció d'avui (21 h) i que per la bona resposta del públic es va haver d'ampliar a dues funcions més, demà dissabte a les 6 de la tarda i a les 9 del vespre (16 euros).

Després de portar a escena La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda i d'inaugurar aquesta edició de Temporada Alta amb El jardí dels cinc arbres, a partir de textos de Salvador Espriu, Joan Ollé presenta ara al festival una altra adaptació literària, en aquest cas del dietari que Pla va escriure al llarg d'un any i mig, entre el 1918 i el 1919, i que es va publicar per primer cop el 1966 dins la seva Obra completa. Ollé considera que, tot i tenir 90 anys, els textos d'El quadern gris semblen escrits ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.