el lector escriu

La C-31 i els turistes

He llegit moltes cartes a favor i en contra de la C-31, i des del meu punt de vista crec que és una infraestructura necessària per a l'Alt Empordà.

He de felicitar el senyor Nadal perquè, després de vint anys de projecte, és l'únic polític que ha tingut la valentia de tirar endavant aquesta construcció.

Però el que m'ha incitat a fer aquest escrit no és res de tot això, sinó que m'agradaria parlar-los dels turistes que transiten per aquesta zona, molts dels quals estiuegen a la comarca i tenen la necessitat d'agafar la C-31. Molt sovint es perden i no saben agafar la sortida pertinent. Transito diàriament per aquesta zona i estic tip de comprovar-ho. El problema crec que és que quan una persona vol sortir d'un país busca el nom del país veí, i on hi ha un cartell que hi posi França? Ja els ho diré: enlloc. S'ha de tenir present que per a un turista que ve de Dinamarca, per exemple, llegir «Perpinyà» o «la Jonquera» no li serveix de res, ja que el que ells busquen és el nom del país veí. Per tant, si les indicacions fossin les adequades, facilitaríem el trànsit i la sortida de la citada infraestructura.