el lector escriu

Passar més gana que un mestre d'escola

La situació que estem vivint els substituts d'Educació de la Generalitat és cada dia més precària. I això què ho fa? Aquest curs el departament ha posat en marxa els nomenaments telemàtics. Per als que no coneixeu aquest calvari, vol dir que la gent que estem a les llistes de substituts ens connectem a la xarxa per saber si se'ns ha adjudicat una vacant en algun centre. Resultat? Manca total de transparència i molta impotència.

Des de l'estiu que estic esperant que m'adjudiquin un lloc de treball i no puc saber si m'avisaran o, ni tan sols, si ho faran al llarg d'aquest curs. I això que ja fa uns tres anys que treballo per al departament. Encara més: encara s'obre la borsa cada any per tal que la llista de mercenaris de l'ensenyament continuï allargant-se i cada cop hi hagi més persones treballant en males condicions, sense feina fixa ni assegurança, tot esperant el xiulet que t'avisa que ja tens feina! Potser només uns dies, però seràs feliç perquè treballes, i no saps si el mes següent tindràs tanta sort. Per tot això, senyor Maragall, digui'ns quin futur ens espera i si realment seria millor deixar de banda la nostra vocació, per buscar una feina que ens asseguri el pa i la dignitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.