Aigua calenta

Catalunya té una Agència Catalana de l'Aigua (ACA) que s'ha apropiat d'un bé natural i molt necessari que ens cau del cel: em refereixo a l'aigua. L'ACA, una empresa que gaudeix de la protecció i suport del govern de la Generalitat, distribueix l'aigua a les llars amb sistemes imposats i controlats de manera que ningú no es pot escapolir de pagar per fer ús d'allò que cau per obra i gràcia de la Natura. La subministra freda, i en molts casos no es pot beure.

Davant la gran i necessària obligació de mirar cap al futur per la prevenció de l'escalfament i protecció del planeta, proposo que l'ACA i els governs estudiïn la possibilitat de subministrar l'aigua calenta necessària per als sistemes de calefacció i per a l'ús domèstic de totes les llars que la reben freda. Els llocs de treball que el futur ens forneix deriven del medi ambient i dels boscos de tot el planeta, i és per aquesta raó que aquest s'ha de cuidar com el jardí de cadascú. Això vol dir que tota la massa forestal i el sotabosc s'han d'aprofitar per produir energia, i la possibilitat d'escalfar l'aigua és el principal motor perquè l'economia torni al lloc que li correspon, perquè les subvencions als bancs, caixes i fabricants de cotxes, no fan res més que empobrir el país. S'ha d'invertir en la neteja dels boscos i en l'aprofitament del producte calòric i el seu potencial energètic. Pel que fa a com s'ha de portar a terme tota aquesta activitat, tenim gent més que capacitada per posar-ho en solfa, però allò més interessant és que hi hagi voluntat d'estudiar-ho. Tots sabem que s'han de fer grans inversions, que el futur ja s'encarregarà de compensar, perquè deixar de consumir gas o electricitat per escalfar l'aigua o l'habitatge crec que mereix un estudi seriós i obligat, quant més aviat millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.