Tots anem en un Porsche

De la lectura de l'article del senyor Enric Ramionet del dia 6 de febrer, se'n pot desprendre que els qui es dediquen a l'activitat privada són uns malfactors, uns escanyapobres i gairebé uns esclavistes en relació amb els immigrants.

La caricatura d'un macroempresari en hores baixes tot sortint del seu Porsche per anar a declarar al jutjat després d'haver-se apropiat 60.000 euros de paga i senyal d'unes quantes famílies per l'adquisició d'un habitatge va bé pel consum populista i demagògic i de retruc per defensar la intervenció del sector públic. Vostè creu que l'Estat, la Generalitat, les diputacions, els consells comarcals i els ajuntaments s'aprimen?

El sector públic, quan governen els socialistes, aquí i allà, té tendència a controlar-ho tot, a intervenir en tots els àmbits de l'espai privat, quan no a substituir-lo, i als petits als de la microempresa a la qual pertanyo, els del sector públic per excel·lència, els socialistes, ens esclafen sense compassió, per continuar greixant el sector públic, mitjançant la subvenció a organismes públics que competeixen amb les empreses privades... Quan domina desacomplexadament el sector públic sobre el privat, és a dir, govern de socialistes i aliats ocasionals, el resultat ja es veu: dèficit desbocat, atur, caos social, inseguretat personal en el futur... I anar potenciant el sector públic...

Ah, jo treballo dotze hores cada dia, els dissabtes inclosos, i no tinc cap Porsche.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.