Collonuts o delinqüents?

A la desfilada del carnaval de Platja d'Aro, la senyora alcaldessa ens va rebre amb un cordó policial que voltava la llotja on se situaven el jurat i les autoritats. Rectifiquem, ella no ens va rebre, ho van fer els seus policies, amb ordres que quan arribés la carrossa 47 muntessin un cordó de seguretat per tal que no poguéssim pujar a la llotja on se suposava que era presidint la rua. Però allà no hi era, la va abandonar instants abans que desfilés la nostra colla, Els Collonuts. Ens preguntem per què; que no som una colla del poble? Que som diferents de la resta de conciutadans?

Ens sentim ofesos i realment indignats. Ens preguntem com és possible que l'alcaldessa ens ignori d'aquesta manera. Pensem que és una falta de respecte cap a una colla que des de fa 21 anys anima el carnaval amb pluja o neu.

Senyora Padilla: és veritat que va ser la nostra font d'inspiració per escollir la disfressa que portàvem, i per això s'hauria de sentir afalagada. O és que s'avergonyeix del seu antic ofici? Ser cartera del poble és un ofici molt noble.

Durant molts anys hem triat oficis per a la disfressa: d'infermera, de policia, de bomber, i que sapiguem encara no hem trobat cap persona que hagi marxat perquè ens disfresséssim del seu ofici, com ha fet vostè.

Continuem sense entendre la seva desaparició durant el nostre pas, i tampoc entenem la utilització de tanta banda policial, com si fóssim els delinqüents de la ciutat. Tot això perquè no poguéssim pujar a saludar les autoritats com havíem fet any rere any. Què es pensa que li hauríem fet? És carnaval; sap què significa? Em sembla que no, ja que si no en lloc de fugir hauria aguantat la broma amb un somriure.

Per últim, volem informar que la nostra colla està formada per gent de tots els colors polítics, de totes les orientacions sexuals i de diferents races i ètnies, i que tenim clar que per carnaval tot s'hi val.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.