Reconsiderar la idoneïtat del tramvia

Des de l'Associació de Gasolineres de Barcelona i Tarragona, veiem amb preocupació l'actuació de l'Ajuntament de Barcelona que tendeix a expulsar els cotxes dels carrers.

Mentre augmenta el percentatge de ciutadans que tenen automòbil, a conseqüència d'un major benestar, els nostres governants volen que retrocedim a temps pretèrits en què tots ens movíem en tramvia. Les voreres són cada vegada més amples, cada vegada hi ha menys carrils de circulació, excepte el carril bici, i tota la ciutat s'ha anat convertint en un dissuasiu aparcament municipal. En aquesta línia d'actuacions, una de les vies més importants de Barcelona, l'avinguda Diagonal, veurà com el trànsit quedarà fortament afectat per la prolongació del tramvia, de manera que aquesta via quedarà reduïda al trànsit veïnal. Fruit de la situació comentada i de la crisi que vivim, les gasolineres de la nostra ciutat cada dia veiem com disminueixen les vendes i és per això, per l'elevat cost econòmic del tramvia i el gran espai que ocuparà en la Diagonal la seva implantació, que demanem a l'Ajuntament que reconsideri la idoneïtat de l'ús del tramvia pels carrers de la nostra ciutat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.