Abandonar animals de companyia

«Ells no ho farien» és la frase típica, però hi ha moltes més raons a més d'aquesta. Els gossos no són com les persones perquè no estan tan evolucionats, però pateixen, senten i estimen. Són fidels al seu amo per sobre de totes les coses. La feina que porten per tenir-ne cura, amb la seva companyia la paguen amb escreix. Si tenen algun defecte és que es fan estimar massa. I ara ve la gran pregunta: com poden les persones ser tan irresponsables i tenir tan poca sensibilitat per deixar el seu gos llençat a la carretera, sense menjar, sense sopluig del fred i la pluja, desorientat, buscant el seu amo en cada persona que troba?

Aquestes persones que maltracten i abandonen les seves mascotes han de pensar que no solament fan patir l'animal, també fan patir les persones que els estimen. I sàpiguen que per la falta d'ètica que comporten aquestes accions, degraden en gran manera l'ésser humà.

Hi ha molts pensaments i reflexions sobre aquest tema; una d'elles, de Ghandi, diu: «Una civilització se la pot jutjar per la manera com tracta els animals.» Les altres reflexions, tant de bo no les hagués de recordar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.