La Plantera

Senyor alcalde:

Des del 1969 que visc a la Plantera, hem passat èpoques bones i altres de no tant. Però la que estem passant ara no te límit. Perdoni si li recordo que pertanyem a Blanes, que paguem impostos i que no es repercuteixen amb el mateix grau que complim.

S'ha preguntat per què passa això? És que no tenim el mateix dret que altres barris? És que ens tenen mania? La veritat, penso que, si li hagués de fer una llista amb les mancances que patim, ompliria un parell o tres de fulls. Però només li remarcaré l'última: ens han deixat l'avinguda de Catalunya amb la meitat dels arbres podats i ens diuen que l'Ajuntament no te prou diners per pagar la gent per acabar-ho de fer. Deu ser veritat?,

Senyor alcalde, vingui al barri, hi passegi, sigui capaç de parlar amb el poble per escoltar les seves queixes; ai!, perdoni, penso que encara no toca venir, fins que s'acostin les eleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.