Al Sr. Miquel Fañanàs

Com a responsable de l'esport a les comarques de Girona, li comunico que la copa del Rei d'hoquei, esdevinguda aquest cap de setmana passat a Lloret de Mar, ha disposat del suport moral i econòmic de la Secretaria General de l'Esport. Per tant, les informacions aparegudes en el seu article respecte aquest tema són errònies. Abans de publicar un article s'ha de contrastar la informació.

La Secretaria General de l'Esport dóna suport a tots els esdeveniments esportius que tenen una significació especial per al nostre país, així com a l'esport de base, l'esport de promoció, l'alt rendiment i les competicions internacionals. És evident que els recursos són limitats i cal prioritzar les actuacions en matèria esportiva, atès que Catalunya és un país amb un alt nivell esportiu, amb esportistes, clubs i federacions que treballen desinteressadament per l'esport català. Les subvencions públiques no podrien de cap manera suplir l'esforç que fa la societat civil catalana per aconseguir la màxima excel·lència esportiva de què gaudim a tots nivells.

Quedo a la seva disposició per si necessita saber-ne més sobre la política esportiva de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.