el lector escriu

Un pas més en la lluita contra el tabac

Ja han quedat més que demostrats els efectes adversos del tabac, i de la mateixa manera també s'ha demostrat que la llei antitabac ha funcionat, i ara hi ha menys fumadors que abans. Però tot i això, encara hi ha una gran part de la població que fuma, i desgraciadament la gent encara no està preparada per eliminar el tabac de la nostra societat, però veient la manera com la població s'ha anat adaptant a la llei antitabac d'una manera més que satisfactòria, trobo que va sent el moment de fer un pas més en la lluita contra les tabaqueres, i que la gent ho podrà suportar.

Un bon començament seria fer que tots els locals fossin sense fum, sense possibilitat de construir una zona de fumadors, que només és una pèrdua de diners per al propietari de l'establiment i en aquests moments el món no està per gastar diners d'aquesta manera. Una altra alternativa podria ser limitar el tabac que poden adquirir els estancs, a més de retirar les màquines de tabac. Ja s'ha vist que podem viure amb menys tabac; ara toca demostrar que estem preparats per viure sense aquest verí. Així que convido el govern a renunciar a aquesta font d'ingressos pel benestar de la població.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.