Agraïment al ciutadà

Aquests darrers dies, arran de la gran nevada, hem viscut uns moments en què s'ha posat a prova tota la nostra capacitat de reacció, ja que un esdeveniment d'aquesta magnitud no és gaire habitual en ser d'aquells fets que succeeixen cada deu anys, per això quan passa s'han d'extremar les precaucions i posar-hi tots els mitjans de què es disposa per donar-hi solució. Ara bé, també cal la col·laboració ciutadana, sense la qual per més mitjans que s'hi posin aquests mai no seran suficients.

És, doncs, per això que voldria agrair a tots els anglesencs que durant aquests dies, arran de la nevada, han netejar els vorals i les voreres de davant de les seves cases, una actuació ben senzilla però efectiva, que ha permès que la neu no es glacés i tots els vilatans poguessin circular amb una certa tranquil·litat, tot i les dificultats que pugui comportar haver de suportar una de les nevades més grosses del segle.

A tots ells voldria transmetre l'agraïment municipal, ja que encara que s'hagi fet passar les màquines de neteja pels carrers i places de la vila i haver llençat sal als punts més conflictius, aquestes actuacions no haurien servit de res sense aquesta aportació vilatana. A tots ells, doncs, l'agraïment municipal per aquesta actitud tan ciutadana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.