Perdoni, home del temps

Sé prou bé que no vaig ser, durant aquests últims dies, l'única persona indignada, emprenyada, desesperada, incomunicada totalment, nerviosa i molts altres adjectius que podrien descriure la resta d'estats d'ànim pels quals vam passar a poques hores d'iniciada la nevada, i que fins fa poc dies encara duraven.

El motiu pel qual escric no pretén demostrar a la resta de gent la mala estona, o dies, que vam passar tots el vidrerencs, sinó ser un testimoni més dels fets ocorreguts i alhora solidaritzar-me amb tothom qui es trobés en la mateixa situació que nosaltres. Únicament vull conscienciar i denunciar diversos fets que han sorprès la major part de la població, com ara el servei i informació de Rodalies, el servei i informació d'alguns ajuntaments, més informació per part d'alguns centres educatius, facilitat d'accés a vies alternatives per tal de satisfer les necessitats, etcètera.

El que he conclòs, i un cop vist el panorama, és que en un futur, si hi torna a haver un succés d'aquesta magnitud, ens hauríem de plantejar d'anar a demanar excuses a l'home del temps, ja que la resta d'autoritats, a criteri meu, no donen prou la talla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.