Que no es repeteixi

Benvolguts amics d'El Punt: el 23 d'abril, dia de Sant Jordi, a la secció Punt de Vista, Manuel Castaño va escriure un article titulat El món en mans dels ximples i una frase destacada que deia: «Quan un país cau en mans d'un estúpid que obeeix a una estratègia malvada, els desastres es multipliquen.» No acabo d'entendre com el director o responsable d'aquesta secció pot tolerar la publicació en un diari de casa nostra com El Punt un article tan agressiu i manipulador: sis vegades escriu la paraula ximples; tres, malvat, i la resta del llenguatge: «bestieses», «falsedats», «llampat». Suposo que en Manel Castaño no s'adona del gran mal que està fent. No dir res, tenint-ne consciència, voldria dir ser còmplice d'aquesta vergonya, per això m'adreço a vosaltres per veure què podeu fer perquè això no es repeteixi.

He llegit un article que contrasta aquest l'article del Sr. Manel Castaño: Evo Morales y la homosexualidad, de Pascual Serrano. Encara que el company Evo hagués fet una patinada, tots en fem, de patinades, cada dia; crec que dir la veritat a mitges pot ser la mentida més grossa. La veritat, he sentit molta pena perquè no és solament esclafar l'Evo, sinó esclafar tots els empobrits i les grans causes que ell defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.