«Flyers» i relacions públiques

Posar-se a repartir a la cantonada d'una discoteca paperets d'entrada gratis que anuncien que es poden prendre dues copes al preu d'una, no és exercir de relacions públiques.

Fa tres anys que estudio relacions públiques i continuo aguantant la mateixa broma pesada: «¿Quan acabis, repartiràs flyers?». A veure, monologuistes frustrats: ¿vostès creuen que estudiem aquesta carrera durant quatre anys per posar-nos després a repartir papers? Per als estudiants d'aquesta disciplina és molt difícil entendre que hi hagi gent que pensi que per fer el moviment d'estendre el braç i entregar una targeteta amb el logotip d'una discoteca es necessiti estudiar una llicenciatura de quatre anys.

No critico la professió de promotors o repartidors de flyers, ni les persones que l'exerceixen. Només reivindico que no s'apoderin del nom d'una professió que no hi té res a veure. ¿Oi que a una infermera no se li diu doctora pel simple fet de treballar amb agulles i gases? Doncs, de la mateixa manera, dels promotors de discoteques tampoc no se'n pot dir relacions públiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.