El lector escriu

Els futurs molins de Girona

Malauradament, el dèficit de generació elèctrica de la província de Girona l'estem pagant amb escreix altres territoris que hem de suportar una línia de molt alta tensió, formada per centenars d'esguerrades torres Eiffels en fila índia connectades per un pentagrama de cables negres que malmet l'skyline de molts indrets bucòlics del nostre país i des d'on pròximament en sortirà una terrible música de 400.000 volts que ens haurem empassar.

Sens dubte no hi ha res com un paisatge verge, però crec que generar electricitat verda allà on es necessita i es possible (molins de vent, plaques solars, biomassa…), és la millor solució i el mal menor per tal d'evitar esguerrar territoris amb esgarrifoses línies d'alta tensió que simplement permeten, sense generar-la, transportar energia d'un indret a un altre. És per aquest motiu que entenc del tot necessari que cada persona, família, municipi, província… miri d'estalviar el màxim i tendeixi a l'autoabastiment per tal de minimitzar l'impacte visual que causen aquestes terribles línies fruit d'un progrés malentès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.