El lector escriu

Funcionaris que no funcionen

Avui, 8 de juny, molts milers dels nostres conciutadans faran vaga. Hi estem convocats els qui treballem al sector públic, servint els altres ciutadans, gaudim o no d'una plaça fixa de funcionari. Els qui no treballin aquest dia podran perdre 50, 60, 100 €, o més. No ho sé: dependrà de les circumstàncies de cadascú.

A mi se m'acudeixen algunes –bé, en realitat, tres– preguntes, per si algú les vol respondre: a) Aquesta no és meva; un col·lega meu, d'Educació, m'ha qüestionat si els professors alliberats sindicals (és a dir, els mestres que no fan de mestres sinó de sindicalistes) perdran aquests diners, o no? Com que «ells sí que treballen aquest dia, desenvolupant allò pel qual cobren....»; i les dues meves: b) Això de fer vaga quan les coses no ens agraden, no acaba banalitzant el dret a la vaga? (o sigui, no sé què estic demanant, quina justícia volem?!); i la c), que per a mi és la clau: els qui són mals funcionaris (n'hi ha!, pocs, però n'hi ha!), en què canviaran la seva actitud nefasta un dia com aquest? Ells semblen de vaga cada dia, i és una vergonya a la qual ningú no hi posa la banya.

I si algú em pregunta: «i vostè, què proposa?». Ho escriuré al bloc, però d'entrada: treballem millor!, i queixem-nos menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia