El lector escriu

L'incivisme nocturn

La vida nocturna de Barcelona té molts llocs i ambients diferents. La nostra ciutat és un aparador on pots trobar teatres, concerts (grans o íntims), bars musicals o no, discoteques, sales de jocs i una infinitat d'activitats per a l'oci nocturn. Fins aquí tot bé. El problema sorgeix en el moment que algunes de les persones que gaudeixen de l'oci surten al carrer i mostren la pitjor cara de l'incivisme. Podem trobar persones que criden, canten o udolen, i molesten els veïns, i fins i tot causen problemes als amos dels locals nocturns. També tenim els que fan les seves necessitats a les voreres, entre contenidors o entre cotxes, que no pensen que al dia següent els ciutadans, moltes vegades acompanyats amb nens, passen per aquests llocs. El màxim extrem el tenim quan les persones perden els nervis, a causa de l'alcohol, les drogues o la son i actuen de manera violenta. És perfecta la campanya A Barcelona tot hi cap, però no tot s'hi val!, però segons el meu parer estaria molt bé complementar-la amb més serveis de vigilància. Una infinitat de cartells no valen per combatre l'incivisme.

Ho dic amb coneixement de causa, ja que visc al Raval, on tot el que he exposat anteriorment és el “pa nostre de cada dia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.