El lector escriu

Carta del dia

Denegar llicències

Molts som els ciutadans d'aquest país que separem i dipositem les diferents deixalles en el contenidor corresponent per tal que majoritàriament la brossa que generem es pugui reciclar i no deixi una hipoteca en forma de contaminació a les futures generacions.

Amb desconsol, adverteixo que aquesta inquietud no té encara seguiment massiu, i el que és pitjor, és absolutament ignorada per molts establiments de restauració (sobretot pels establiments de menjar ràpid) que, malgrat ser grans productors de deixalles d'un sol ús, ignoren conscientment la presència i necessitat d'utilitzar els diferents contenidors de reciclatge tot perjudicant-nos amb uns residus del tot intolerables.

Crec que pel bé comú s'ha de passar a l'acció tot advertint als responsables d'aquests establiments la necessitat de reciclar, i si tot i així persisteixen en aquesta posició insolidària, caldrà plantejar-se sancions exemplars, incloent-hi la denegació de les llicències d'activitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a