El lector escriu

Festa oberta al barri

L'escola Montfalgars de Girona ha rebut un tercer premi en el concurs estatal de bones pràctiques per a la innovació educativa. El projecte que va presentar el centre: Llegim i consultem, llavors aprenem, té relació amb la particularitat de la seva biblioteca. Montfollet està oberta fora de l'horari escolar i a més hi tenen accés les famílies del barri.

Ara, amb els 7.000 € que els ha atorgat el Ministeri d'Educació, podran dotar-la de més recursos i fer-hi més activitats. És una bona notícia, posa de manifest l'esforç dels docents en la seva tasca educativa, la majoria de vegades poc reconeguda en la societat d'avui. La tendència més freqüent és fer crítica negativa i no reconèixer la dedicació de tantes persones que volen treballar bé. Potenciar en els nens i nenes el gust per la lectura és un bon objectiu per millorar el seu rendiment. Tenir una biblioteca a l'abast és una bona ajuda, i més encara amb la implicació dels pares. És ben positiu que també en puguin ser usuaris.

El lliurament d'aquest premi bé es mereix una festa i que la celebració es tanqui amb la lectura d'un conte. Felicitats a tots els que ho heu fet possible.

Ventalló (Alt Empordà)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.