El lector escriu

Només existeix un club?

El dia 28 de gener del 2011 va sortir al diari El 9 de les comarques gironines un escrit que ja donava per fet la primera plaça del campionat provincial de Girona de Grup Xou de patinatge artístic a les actuals campiones del món, el Club Patinatge Artístic Olot.

En aquest mateix escrit es mencionen els 18 grups que hi participaran, en canvi, a l'escrit del diari del dia 31 de gener del 2011, només es mencionen l'Olot, el Bescanó, el Girona, els grups que van aconseguir pòdium en la categoria de grups grans, i el Blanes, que va aconseguir la primera plaça del pòdium en la categoria de grups petits, sense mencionar els altres grups que van compartir el pòdium amb el Blanes, en aquest cas Salt i La Salle Girona. Tampoc no es parla de la categoria cadet i de la nova categoria juvenil, només es parla de les grans triomfadores de l'Olot.

La meva pregunta és com és que aquest diari només parla dels grups mencionats i ja donant peu, abans d'hora, que l'Olot serà el campió provincial, a part que les fotos que surten sempre són les de l'actual campió mundial. Això no és la primera vegada que passa. Hi ha molts grups bons a la província de Girona, i espero que la pròxima vegada hi surtin tots. O és que només existeix l'Olot per al diari El 9? Sort que altres mitjans de Girona han fet un tractament no tan partidista. Gràcies.

Palamós (Baix Empordà)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.