El lector escriu

Es busca

Aquest anunci és quelcom vital per a nosaltres. No l'escriuríem si la seva pèrdua no ens fos realment important. Perquè tot i que la modernització del món i de les persones hagi provocat que molta gent que abans en cuidava un, ara ja no ho faci, nosaltres el seguíem considerant com una part més de la família, significava moltíssim per a tots. Ara mateix podria trobar-se pràcticament en qualsevol lloc del país, perquè ell està acostumat a viatjar molt; en un principi pensàvem que vindria sol i no li vam donar gaire importància, però ara ja fa força temps que no torna i hem posat ja molt d'esforç i energies gastats a buscar-lo sense fruit. La policia tampoc no en sap res.

És de raça noble i de constitució sana. I voldríem saber-ne alguna cosa, que algú que l'hagi vist... o si el té, ens digui com a mínim si es troba bé. Si us el trobeu, sapigueu que no us farà cap mal, és totalment inofensiu i acostuma a obeir quan el crides (per bé que no fa només cas d'una sola persona). Respon al nom de: Somriure.

Blanes (Selva)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.