El lector escriu

MAT, de moment tot continua igual

Sembla que l'interès per prioritzar la construcció de la MAT no ha decaigut amb el canvi de Parlament i de govern. Com tampoc que a la nova classe política el soterrament de la MAT els entusiasmi especialment.

Els estudis per demostrar la viabilitat tècnica i els beneficis socioeconòmics i ambientals del soterrament de la MAT estan fets. Tal com l'anterior govern va demanar als alcaldes. I no podem pas dir que un cop fets hagin servit d'alguna cosa.

De moment, per al nou govern, no se sap si tampoc serviran d'alguna cosa. Els alcaldes i ciutadans afectats esperen saber-ne la seva opinió el més aviat possible.

S'entén que el nou govern necessiti un temps per estudiar la viabilitat del soterrament. Perquè la necessitat o no de la construcció de la línia elèctrica de 400 Kw és un debat que va quedar superat en l'anterior legislatura, quan aquesta qüestió no es va voler posar damunt la taula, ni per part del govern de l'Estat ni pel de la Generalitat.

Ara, només queda definir si el soterrament serà una opció per a la majoria de ciutadans afectats. O només per a uns quants. Per ara, tot continua igual i només serà per a uns quants. Però el nou govern ha de començar a dir el que pensa sobre el soterrament i si està disposat a defensar-lo, o no, per a tots els ciutadans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.