El lector escriu

Contaminació acústica

Una es qüestiona per què en algunes coses es viu tan bé al nostre país, i en canvi tant malament pel que fa a altres, i no es fa gairebé res per solucionar-ho. Una queixa és un regal, diu el títol d'un llibre, i sovint és un regal per a tots. Amb el bon temps han augmentat els sorolls.

Els catamarans de la Costa Brava, que ofereixen un servei diferencial al turista, vaixells-discoteques, que passen molt però que molt a tocar de costa, vorejant urbanitzacions de Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar. Però els que volem gaudir de pau i silenci ens hem de fotre. No podrien regular aquest tema, baixar volums i distanciar-se de la costa on es vol viure més que sobreviure?

Avions que ara sobrevolen ciutats a baixa distància emetent us sorolls dignes de bombardejos de guerra mundial en agafar velocitat. Amb tant de mar i polígons, han de passar arran de Barcelona a qualsevol hora?

Els skateboards inundant carrers poc transitats abans tranquils.

Que no deixin de venir turistes, i quants més i més bons, millor. I que els joves practiquin molt d'esport, però per Déu, ho hem de pagar entre tots que alguns puguin disfrutar fent soroll? Potser que ens posem al dia en regulacions de contaminació acústica i qui vulgui música, la disfruti de ple a la discoteca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.