El lector escriu

El tren en perill

A Figueres i comarca el tren convencional de viatgers està en perill, amb l'amenaça de liquidació de l'actual estació, la qual cosa és una qüestió política, territorial i de justícia social de primer ordre. L'aberració d'allunyar el tren convencional de la centralitat ciutadana i comarcal, a banda de ser una autèntica bomba contra la mobilitat sostenible –que fomenta l'exclusió social i l'especulació–, també representa una agressió, sense precedents, contra l'espina dorsal de l'equilibri territorial de l'Alt Empordà.

Aquesta proposta tan irracional es pot carregar tot el sistema de mobilitat pública ferroviària de la regió de Girona i provocar una crisi social monumental. És essencial insistir que cal evitar seguir argumentant que la supressió de l'actual estació del tren convencional de Figueres ja és un fet irreversible. El sentit comú i la voluntat dels ciutadans (la democràcia en majúscules) encara poden salvar una estació que és bàsica per a la mobilitat i el benestar social de la gran majoria de figuerencs i altempordanesos.

Portbou

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.