El lector escriu

El roser de l'avi Quimet

Només una petita nota aclaridora sobre la notícia que vau publicar a la pàgina 13 del vostre diari amb data del 26 d'abril del 2011.

En primer lloc comunicar-vos que som un petit hotel familiar i no un hostal com comenta la vostra periodista. (una falta d'informació tremenda per la vostra part).

En segon lloc, informar-vos que el roser fa més de cinquanta anys que va ser plantat pel meu avi Quimet al mateix lloc, a la terrassa exterior del nostre hotel, de la qual paguem religiosament cada any els nostres impostos per ocupació de via pública; en tants anys hi han passat tota mena de colors i partits polítics i mai no podia imaginar-me que portaria tanta discòrdia política... (us convido a observar-lo, olorar-lo i gaudir-ne, veureu de quina preciositat de roser parlem).

En tercer lloc us passaré un llistat dels reconeixements turístics que ostenta l'hotel i així comprovareu que hi ha molts altres i millors motius per publicar una bona notícia sobre ell:

08/03/73, homenatge Chaine des Rôtisseurs (pioners hostaleria de Girona abans de l'any 1939); 15/12/88, diploma turístic de Catalunya (contribució al foment del turisme a Catalunya); 30/06/95, diploma de l'Ajuntament de Tossa (tasca desenvolupada com a pioners de la indústria hotelera de la vila); 13/11/03, Federació de l'Hostaleria de les Comarques de Girona (reconeixement a la tasca en favor del progrés turístic de les comarques gironines); 04/06/10, premi a la Trajectòria Turística 2009. (diploma atorgat per la cambra oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols).

Mireu si teníeu motius i material per fer un bon reportatge de l'Hotel Tonet de Tossa de Mar, per la trajectòria turística... i no política, del nostre negoci

Tossa de Mar (Selva)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.