El lector escriu

Discriminació en els rebuts de l'aigua a Tossa

El tema dels rebuts del aigua a Tossa de Mar continua sense cap solució, malgrat que la comissió està ben viva, i treballant-hi continuament. A tocar de les eleccions municipals, l'Ajuntament de Tossa fa cas omís al Sindic de Greuges, que li envia notificacions perquè modifiqui el sistema tarifari del aigua, per resoldre aquesta discriminació que mantenen i que ha estat rebutjada expressament pels tribunals de justícia, i es irregular. L'última notificació que han i hem rebut, es del 19 d'abril. Hi diu que, en no rebre cap resposta a la resolució del Sindic (ho cito textualment), “comuniquem al Parlament de Catalunya que l'Ajuntament de Tossa de Mar es una institució no col·laboradora”.

Informem a tots els propietaris de segones residències a Tossa de Mar, que amb l'Ajuntament de Tossa no hi ha manera de poder tenir un apropament possible. Callen com a resposta i, això si, els rebuts els paguem religiosament cada dos mesos a un preu excessiu, que frega el preu més alt de tot Catalunya. El consum de zero litres per a un empadronat es de 19,68 euros. El d'un no empadronat, també per una factura de zero litres es de 41,97 euros.

Creiem que, com que som catalans tots, no mereixem aquest tracte discriminatori. Ens molesta pagar mes impostos que la resta d'espanyols, però a Tossa de Mar passa el mateix si ets del mateix país, que és Catalunya.

Tossa de Mar (Selva)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.