El lector escriu

De quines persones?

El lema electoral de CiU a l'Ajuntament de Barcelona és “Trias, l'alcalde de les persones”. Però de quines persones parla CiU? Dels treballadors i treballadores de la sanitat pública que perdran els seus llocs de treball?

Dels usuaris d'aquesta sanitat pública que veuen com es tanquen sales d'operacions i serveis i s'incrementa el temps d'espera per a les seves intervencions? Dels alumnes de les escoles públiques que veuen com s'elimina la sisena hora? Dels pares i mares que volen portar els seus fills a escoles bressol que el candidat Sr. Trias vol privatitzar? De les persones que estan esperant el compliment de la llei de dependència?

Sr. Trias, vostè és un candidat d'un partit que tan sols en 5 mesos ha fet l'atac més gran contra l'estat del benestar de la democràcia. Vostè no pot ser l'alcalde de les persones, però potser sí el d'algunes persones: dels pocs que encara paguen l'impost de successions, de les rendes més altes que veuran disminuir els seus impostos o dels que porten els seus fills a escoles d'elit.

Barcelona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a