El lector escriu

Gràcies a tots

És molt difícil explicar amb paraules el que hem sentit tots nosaltres durant tres dies. Volem agrair, primer de tot, a aquests jugadors que ho hagin donat tot fins a l'últim dia; podem dir que són jugadors de primera.

Moltes gràcies a tota la directiva, encapçalada pel president, Àngel Milla, per l'esforç que ha fet per poder celebrar la fase aquí a casa; a tots els jugadors i jugadores de l'Handbol Banyoles, tècnics, delegats, xicotes, dones, familiars... en fi, a tota l'afició, que també ha sigut “de primera”; gràcies pel vostre suport.

Hem arribat fins aquí. Poca gent al començament de temporada hauria apostat per tots nosaltres. Amb els mateixos jugadors de la temporada passada, amb un fitxatge, només, un entrenador per al qual era el primer any, podien tenir dubtes, però a còpia d'humilitat, compromís, disciplina, sacrifici, treball i, sobretot, il·lusió, hem arribat fins aquí. La propera temporada encara no l'ha vist ningú, però no dubteu que continuarem treballant amb la mateixa empenta.

Hi ha moments en la vida que són especials per si mateixos. Però compartir-los amb tots vosaltres es converteix en moments inoblidables. Gràcies per haver vingut i haver estat amb l'equip.

Banyoles, vinga, va… Va, Banyoles, vinga, va… Va, Banyoles, vinga, va, va, va, va.

També una forta abraçada al cos tècnic de nacional de l'Handbol Bordils i a la Unió Esportiva Sarrià, pel suport que he tingut al llarg de la temporada i en aquesta fase.

Banyoles

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.