El lector escriu

Amoïnats i indignats

Els empresaris, botiguers, propietaris de bars, supermercats, etcètera del carrer de la Vila i el barri de Venècia de Lloret de Mar estem amoïnats i indignats per la pèrdua d'activitat als nostres negocis.

Posats a analitzar el perquè de la davallada de les vendes, crec que hi ha diversos motius, i potser me'n deixo algun. En primer lloc, la direcció del trànsit al passeig marítim: normalment a les poblacions que tenen un component prominent d'atractiu per als visitants faciliten i promouen que els que vénen de fora trobin fàcilment l'accés a la zona que es pressuposa que és més interessant, i en el cas de Lloret de Mar és el passeig marítim.

Aquí permetem que els vehicles arribin quasi a peu de platja i que hagin de girar cua i adreçar-se a una distància d'uns 1.500 metres, mal assenyalada, per poder veure i passar pel passeig. No comparteixo que aquest sigui el millor sistema d'acollir, ja que suposo que, en plena temporada, la carretera de Blanes a Tossa de Mar molts dies quedarà col·lapsada, especialment els caps de setmana, per la coincidència del trànsit propi de la nostra població i el de les urbanitzacions del nord de Lloret i de Tossa de Mar. La supressió de la zona blava al passeig de Camprodon i Arrieta ha comportat que molts clients no acudeixin als establiments del carrer de la Vila, com tampoc del barri de Venècia, per la incomoditat per anar a comprar pel fet de no poder aparcar a prop. Per comprar uns quilets de fruita, ampolles d'aigua mineral, refrescos i altres productes cal que l'aparcament sia a no gaire més de cent metres. Tampoc el sistema de senyalització dels aparcaments, no és gaire reeixit; falta més concreció dels llocs, potser numerats, i distàncies. Cal facilitar, abans de l'estiu, l'accés al nostre passeig per l'entrada “natural” que és l'avinguda Just Marles, per on arriben la majoria dels visitants.

Lloret de Mar (Selva)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.