El lector escriu

Bona gestió a Sarrià de Ter

Com a resultat de les eleccions municipals del 2007, i a conseqüència d'un pacte entre partits, a Sarrià de Ter es va formar un govern municipal encapçalat per quatre regidors d'ERC i tres de CiU, i quatre més del PSC; aquests últims han estat a l'oposició. Tot l'equip de govern, sota la direcció de l'alcalde Sr. Roger Torrent, ha treballat aquesta legislatura en bona sintonia i s'han pogut assolir la majoria dels objectius que en principi és van proposar, i que han estat molts. També malgrat la refotuda crisi, provocada per una bestial especulació i per la cobdícia de bancs i caixes, que ni els respectius governs centrals, ni el banc de l'Estat, no han pogut ni sabut frenar. En canvi aquest govern municipal, entre altres coses, ha aconseguit que l'impost de béns immobles, taxes, etcètera, no haguessin d'augmentar, cosa que en altres ajuntaments no ha estat així. Total, recollint el fruit de tot el que aquí ha passat, ERC en aquestes recents eleccions ha vist recompensat el seu treball amb una majoria absoluta de nou regidors d'onze, i els dos restants han estat un per al PSC i un altre per a CiU; en una votació que no ha estat pas baixa, sinó del 62,11% del cens total de votants. Cal felicitar l'alcalde i cada un dels regidors, per haver fet la feina ben feta, i desitjo que el proper govern pugui encertar-la una altra vegada i que l'oposició, com sempre, sàpiga estar al seu lloc.

Tot això ho dic perquè, a part de tot, les persones són l'element més important i cal puntualitzar que ERC, com tothom sap, ha sofert una gran davallada en poblacions i ciutats grans, en canvi aquí i en altres pobles petits ha pogut augmentar; per tant, cal pensar-hi, són un exemple a seguir.

Sarrià de Ter (Gironès)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.