El lector escriu

Resposta de David Paraire

Com a un dels RLT a l'empresa, vull contestar unes incertes paraules publicades per mitjà d'aquestes pàgines el 2011/06/04, sota el títol “El Motel Empordà ha sol·licitat un ERO temporal”.

M'uneix al digne director del Motel una relació laboral de més de 20 anys, vull ser cordial, ferm, molt clar, però desmentir l'empresari, “és un roc a la faixa per si fa falta, i per si les coses van justes”, va dir. La veritat és que des del 2011/06/06, (aniversari del Motel), l'ERO s'aplica començant per mi, per tant no sóc empleat del Motel, sóc un treballador a l'atur, no estic alliberat, la suspensió temporal del meu contracte de treball comunicada per 28 dies es va fer el 2011/06/02. No és cert que jo divulgués inicialment aquesta notícia, com es pot fer entendre per tal com ho va dir l'estimat empresari. Jo vaig declarar honestament i amb transparència la veritat, primer la ràdio, després un diari, van acudir a mi i no pas jo a ells. Trobo saludable la transparència informativa. El boom fastuós als mitjans en la celebració del 50 aniversari del Motel, i el cost que pot significar, contrasta amb el silenci de l'ERO i el sacrifici laboral dels afectats, l'any passat es van acomiadar més de 8 companys/es. És digníssima la trajectòria històrica d'una empresa com la nostra, ha sabut demostrar i mantenir durant més de 50 anys l'excel·lència del servei als seus clients, ha estat model a seguir per altres empreses del sector. Espero que el Motel ens valori justament i no hagi d'aplicar a cap més de nosaltres l'ERO. Cal reflexionar que la qualitat en el servei al client és fruit d'equip; si es dóna el cas de seguir aplicant l'ERO, crec que la qualitat que oferim amb tant d'esforç se'n ressentirà.

Capmany (Alt Empordà)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.