El PAP és viu a Vilassar de Mar

Benvolguts, el passat dijous dia 11 de juny (edició Maresme) publicàveu la defunció del sistema porta a porta de recollida de la brossa a Vilassar de Mar. Des de la Plataforma en Defensa del Porta a Porta, us volem fer arribar algunes puntualitzacions.

Malgrat que la nova ordenança no en diu res, el sistema porta a porta continua viu a Vilassar de Mar, ja que l'actual govern municipal de CiU no s'ha vist amb cor de retirar-lo del comerç. Cal tenir en compte que el comerç pot arribar a generar el 30% del total de les recollides selectives municipals. Des de començaments d'aquest any 2009, la nostra entitat reclamem al govern municipal que faci públiques les dades de la recollida en contenidors per poder valorar-les i determinar si el sistema de contenidors és més eficient des del punt de vista mediambiental i més barat que el sistema porta a porta. De moment, cap resposta.

Per acabar manifestem el menysteniment amb què ens ha tractat el govern municipal, no volent acceptar cap de les nostres propostes a l'ordenança de la recollida de la brossa. Esperem que el Síndic de Greuges els faci entrar en raó.