Llibertinatge sexual

Molts adolescents i joves, en practicar el sexe, s'han ficat en una situació incontrolable i catastròfica. Pensen que serà una font de diversió, sovint després de sessions de música on l'alcohol i les drogues estan massa al seu abast, però acaben fastiguejats, amb buit interior, infelicitat, animalització, por, esclavitud, desil·lusió, malalties...

Poden practicar el sexe per afirmar la seva masculinitat, per semblar adults, perquè altres ho fan, perquè pensen que fan l'amor, però no saben que l'amor no es fa sinó que es dóna. L'amor és tendresa, exclusivitat, comunió d'esperits. En el llibertinatge sexual no s'aconsegueix res d'això. L' amor no és un joc, ni un orgasme.

No només ells són responsables d'aquesta situació, també n'és aquesta societat tan erotitzada i les campanyes empreses per governs que més que informar sobre sexualitat, inciten a la seva pràctica, presentant-la com un alliberament i un dret.

Un greu error que ha provocat tants embarassos no desitjats i tants avortaments, la qual cosa prova que amb el fet de prendre precaucions no n'hi ha prou. Es necessiten principis morals.