el lector escriu

Incomprensible

Vaig portat el meu fill a l'estació de l TAV del Camp de Tarragona, ja que ara, per anar al País Basc, els trens són Avia i van per l'alta velocitat, i vaig trobar dues coses que crec que són incomprensibles.

Primera, la situació de l'estació, crec que enmig de no res. Mira que hi havia llocs per posar-la, a la vora de Tarragona, a la vora de l'aeroport; però no, allà al mig, i encara que amb la manca d'alguna senyalització, està prou ben indicada si hi vas des de Reus.

Segona, si és on és, com és que l'aparcament és de pagament? És que no es pot fer res sense treure els diners a la gent?, si tenim en compte que o hi vas en bus (mancaria veure si els horaris són acceptables), que ja costa el seu dineret, o hi vas en cotxe particular, amb la corresponent despesa de combustible. O és que es pensen que si ho fan de franc la gent deixarà els cotxes aparcats allí per anar-se'n a dormir a casa? Que un hi deixi el cotxe, encara que siguin uns quants dies, si fa un viatge, no passa res. És clar que llavors hi ha la solució de deixar el cotxe a la vora de la carretera, abans d'arribar a l'estació.

Crec sincerament que és una manca de respecte al ciutadà.