Decebuts

Des de fa uns anys, el col·lectiu de familiars dels usuaris del centre Pinya de Rosa de Palafolls ens estem queixant a la direcció d'Aspronis respecte del problema del deteriorament de les instal·lacions del centre i de la poca previsió per solucionar-ho, indicant clarament en els darrers temps quines serien, al nostre entendre, les actuacions que s'haurien de portar a terme de una forma més immediata. Ja l'any passat, abans de començar l'estiu, vàrem posar en coneixement de la direcció d'Aspronis que els usuaris del centre s'ho passaven molt malament per les altes temperatures de l'interior del centre.

Una possible solució era que aquests poguessin passar estones a l'aire lliure, al petit pati del recinte, però el terra d'aquest no es trobava en les condicions òptimes atesa l'escassa (o nul·la) mobilitat d'alguns usuaris.

Enguany, iniciades les obres, el problema s'ha agreujat encara més pel fet que el pati és totalment inutilitzable pels usuaris, i les obres estan paralitzades per falta de subministrament de materials, en una flagrant manca de previsió. I lògicament, ha arribat el període de vacances i les obres sense acabar! Fins quan? Aquesta demanda (digueu-ne queixa si voleu) s'ha fet arribar per activa i per passiva a la direcció d'Aspronis, sense cap resultat; un altre estiu igual! Si us plau, poseu-li remei ja!