A Anglès també tindrem foto del president Montilla

M'ha sorprès la carta apareguda en aquesta mateixa secció del senyor Pere Espinet i Coll, portaveu del grup municipal PAU a Anglès, sobre l'absència a la sala de plens de l'ajuntament d'Anglès de la foto del Molt Honorable President de la Generalitat, el senyor José Montilla Aguilera, sobretot perquè sempre m'havia pensat que les peticions dels regidors s'adrecen a l'Ajuntament a través del registre general d'entrada de l'ajuntament, i ara resulta que anava equivocat i que s'adrecen al director del diari a través de la secció d'El Lector Escriu. Aprofito per demanar la modificació legislativa de l'article 38.4 de la llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i per afegir-hi que les sol·licituds, escrits i comunicacions adreçades als òrgans de l'administració també podran presentar-se a les cartes al director dels diaris.

Això m'ha fet buscar la fotografia de la meva presa de possessió com a batlle d'Anglès, i efectivament he comprovat que en aquella data ja no hi era. Així doncs, com que a la sala de plens de l'ajuntament d'Anglès no hi ha la fotografia del Molt Honorable President de la Generalitat, el senyor José Montilla Aguilera, ho solucionarem ràpidament de la manera que se solucionen aquests problemes, i és demanant una fotografia a Presidència de la Generalitat, i una vegada rebuda, col·locant-la a la sala de plens de l'ajuntament. Tant de bo solucionar problemes com el subministrament d'aigua, amb la construcció de dos pous i la construcció d'una potabilitzadora per garantir-ne la qualitat, s'hagués pogut fer tan fàcilment com posar una foto a la sala de plens, però ja se sap que qui no té feina el gat pentina.

Com que hi ha a qui li encanta sortir als diaris amb afany de notorietat, aprofito per comunicar-li-ho via premsa, i així podrà dir que aquest mes ha aconseguit sortir més d'una vegada al diari. Moltes felicitats.