Editorial

Les comarques gironines ja hi perden molt

La falta d'acord amb la Generalitat ha portat Ryanair a consumar les seves amenaces de despullar l'aeroport de Girona. Així, ha decidit eliminar catorze rutes més per a aquest hivern i, en conseqüència, l'aeròdrom de Vilobí d'Onyar perdrà 1,3 milions de passatges, dels 2,6 que volaven amb la companyia irlandesa. D'aquesta manera, Girona ha quedat desconnectada de ciutats tan importants com Brussel·les, Milà i Dublín. Aquesta pèrdua de pes de l'aeroport de Girona no s'acaba aquí: en la tour de force que manté amb les institucions catalanes, la companyia irlandesa ha marcat el setembre com a límit per negociar l'estiu del 2012.

Fa bé la Generalitat de no voler cedir a les amenaces i exigir a Ryanair el compliment dels pactes. Tanmateix, tampoc no pot ser que una defensa numantina faci perdre bous i esquelles, ja que, en aquest estira-i-arronsa, les úniques que ja hi han perdut són les comarques gironines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.