Consolidar TV3 al País Valencià

La societat civil i la política catalanes han donat un ampli suport a la iniciativa legislativa popular que promou Acció Cultural del País Valencià (ACPV) perquè desapareguen els entrebancs a la reciprocitat d'emissions televisives en territoris que comparteixen llengua, una mesura que té el seu origen en el veto del govern valencià a la recepció de TV3. L'ampli suport al Principat contrasta amb l'escàs ressò que entre els gran partits valencians ha tingut la proposta: el PP, perquè és precisament qui s'oposa a l'arribada del senyal de TV3, i el PSPV-PSOE, perquè el seu actual líder, Jorge Alarte, manté una línia molt moderada.

De nou ACPV ha volgut que siga la societat qui lidere aquesta elemental reivindicació. Tampoc no quedava una altra sortida davant la intolerància de la Generalitat Valenciana, la inhibició del govern espanyol i la manca de sensibilitat de la justícia. Hi calen 500.000 signatures que de segur es recolliran. L'esforç de la iniciativa mereixerà una justa correspondència quan arribe en forma de proposició de llei al Congrés. La seua tramitació i aprovació haurien de convertir-se en una prioritat per als partits amb representació parlamentària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.