Articles

A la tres

A partir de demà...

“Ahir no vaig poder, però a partir de demà faré règim, no fumaré, no prendré copes, faré classes d'anglès i aniré al gimnàs. Any nou, vida nova”

Ja sé que vaig dir que ho faria a partir del dia 1, però és que ahir encara era dia de celebracions i avui no m'hi veig amb cor. A partir de demà deixaré de fumar. Aprofitaré que ha entrat en vigor la llei del tabac i així no cauré en temptacions. Vaig dir allò d'any nou, vida nova, però ahir era complicat fer-ho. I això de posar-me a règim, també era complicat. Ja se sap que el dia 1 també se celebra i ara no vindrà pas d'un àpat. D'alcohol tampoc és que en begui massa, però vaig dir que a partir de l'any nou seria estricte. Però començaré demà. Què en faré, de tot el que m'ha sobrat d'aquests dies? I, de fet, em passa el mateix amb el menjar. Ho allargaré uns dies. A partir de dilluns vinent faré règim, deixaré de fumar, no prendré copes i, a més, m'apuntaré a un gimnàs. Es veu que va molt bé. I, aprofitant que ja faré una vida sana, m'apuntaré al curs d'anglès aquell que tinc pendent fa anys. Faré vida sana. Aniré a dormir aviat i sense tele, em llevaré d'hora, faré esport, practicaré anglès i dedicaré més temps als meus amics, que els tinc oblidats. Els diré que sí a això de fer excursions a peu per la muntanya. Tot i que ara, és clar, tenim el dia de Reis a la cantonada i serà complicat ni menjar ni beure massa. Ho faré, ja ho tinc clar, a partir del deu de gener. Tot i que, és clar, això de les excursions a peu per la muntanya més val que ho deixi per a quan faci bon temps. Com el tema del gimnàs, que ara a primera hora per sortir de casa més d'hora farà molt fred. Ho faré, ja està, després de la setmana blanca aquesta de febrer, que els fills fan festa i he d'estar per ells. O, millor, després de Setmana Santa, que de fet és a la cantonada. Ja ho veuen, estic ben decidit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.