Articles

UT/UDA

Rouco Varela

Sembla, eminència, que et tindrem uns quants anys més als titulars, atès que la Conferència Episcopal Espanyola t'ha elegit de nou president. D'aquí a uns mesos hauràs de presentar la teva renúncia al papa, però el més probable és que et mantingui el mandat fins al final, o sigui quatre anys més de gaudi i entreteniment per a tots els teus admiradors. Diguem de passada que, vist el teu exemple vital, ens inclinem a sospitar que això de l'eternitat no és tan improbable com pensàvem.


La teva renovació ens asserena l'esperit. No hi ha cap dubte que t'has convertit en un referent a l'hora de marcar tendències. Quan dius que les xarxes socials són pernicioses, tothom s'aboca de cop a internet, entre altres coses perquè és a través d'aquesta via que ens assabentem del teu parer. Quan clames contra el preservatiu, els joves comencen a agafar-li el gust de debò; quan alces l'estendard de la pàtria espanyola indivisible, els de les pàtries rivals recuperem els nostres domassos del calaix dels mals endreços.


Benvolgut Antonio María Rouco Varela, no deixis mai d'impulsar la noble missió que la providència t'ha marcat. Si algun dia ens mancava el teu estel rector, potser perdríem el nord. Ara sabem molt bé a qui no hem de fer cas, on no hem d'anar pas, quines recomanacions no hem de seguir i quin país no volem per als nostres fills. En aquest món de valors trastocats, de relativisme rampant, això de tenir un senyal fix i segur com el teu és essencial. Contra tu vivim molt millor, no afluixis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.