Articles

UT/UDA

Camps

Celebro que siguis el governant del poble i, com afirmes tu mateix, aquell que encapçala el partit del poble a València. La presència i el pes que ha adquirit el PP al sud del riu Sénia són realment meritoris, i ja no sé si dir gràcies a tu o malgrat la teva figura. Ara fins i tot hi ha qui diu que, en encarnar el PP d'una forma tan evident el gruix de la valencianitat, hem de deixar de fer-vos la guitza des de Catalunya.


Acceptar la legitimitat no és, Francisco Camps, el mateix que emmudir. D'acord que siguis el nostre Berlusconi versió Naranjito, que tot ho ensuma i tot ho vigila a l'horta, però no hem de combregar ni amb el que tu fas ni amb el que no deixes fer. Entesos, no podem imposar per la força coses que el poble valencià no hagi rubricat a les urnes. Però podem discrepar, podem criticar, i per descomptat podem ajudar certs valencians que desitgen operar amb tota llibertat a casa seva.


Seria el cas de TV3. No obliguem ningú a mirar aquesta cadena, ni tan sols, generosos com som, obliguem a apuntar els fills al Club Súper3. Però volem que els espectadors que ho triïn la puguin veure. Som veïns i parlem el mateix idioma, on és el problema? Durant molts anys s'ha fet, no s'ha mort cap valencià i de fet el PP ha augmentat el seu suport electoral. A primera vista, juraríem que la presència de TV3 no t'ha desgastat gens, ans al contrari. O sigui que potser ara t'has equivocat, heroi del poble. Si et carregues l'ase dels cops, on clavaràs les bastonades? A la pròpia gent?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.