Articles

A la tres

Manual per als alcaldables

“Sobretot, és imprescindible que comenceu els discursos dient allò de ‘benvolgudes i benvolguts!', sempre en aquest ordre''”

Benvolguts i benvolgudes: (nota: sempre és millor substituir aquest inici del discurs pel gentilici del poble o ciutat on us presenteu, fent servir sempre primer el femení i després el masculí, a l'estil de “cerverines i cerverins!” o “ripolleses i ripollesos!”).

Per a candidats del PSC, ERC i IC: Fa quatre anys us vaig/us van prometre (trieu el temps verbal en funció de si sou govern o oposició) la piscina coberta, però per culpa del govern de Mas ara ja us puc dir que no la farem. Ens l'han retallat i ara volen que hi fem pistes de petanca. El nou geriàtric tampoc no el farem, ni la variant que us vàrem prometre, perquè Recoder ens l'ha ajornat. Estem pitjor que mai, i ja es veu que ens quedarem sense metges i mestres al poble. Però si em voteu, estic convençut de capgirar-ho.

Per a candidats de CiU: Fa quatre anys us vaig/us van prometre la piscina coberta, però la gestió del tripartit aquests darrers anys al govern català ha estat nefasta i ho pagarem durant molts anys. Haurà de ser descoberta. I per arreglar el desgavell que Mas s'ha trobat, potser la variant i el geriàtric també hauran d'esperar. A l'escola i al CAP, però, mantindrem el personal.

Per a candidats del PP: A l'escola i al CAP ja veieu que cada cop hi ha més immigrants per atendre –que a més a més no tenen feina–, i ara Mas encara ens diu que vol retallar el personal. Jo us ho arreglaré. I faré una piscina, un geriàtric i una variant (si sou de les Illes, podeu afegir-hi un velòdrom).

Per a candidats de Solidaritat: Si fóssim independents ara tindríem piscina coberta, geriàtric, una variant i pistes de petanca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.