La campanya s'embruta

Ingla acusa Rosell d'estar encausat al Brasil en un cas de frau i corrupció

Rosell decideix demandar-lo i li demana que deixi de banda el joc brut

Afegeix que s'ha passat de la ratlla i li diu que parli del seu projecte

Explica que la informació ha estat manipulada per fer-li mal

Ingla contesta demanant que Rosell s'expliqui

ROSELL
«S'ha passat de la ratlla. No he estat mai encausat i li posarem una demanda»
ROSELL
«La informació ha estat manipulada; que no facin joc brut i expliquin els seus projectes»
INGLA
«Que s'expliqui amb pèls i senyals en lloc d'evadir el tema amb una querella»

Es preveia que la campanya a les eleccions del Barça seria bruta, però en els primers dies, ni rastre de polèmica. Tot, fins al cap de setmana passat, quan el periodista Jordi Badia, exdirector de comunicació del Barça amb Joan Laporta, denunciava en el seu bloc que una empresa propietat de Sandro Rosell estava sent investigada al Brasil després d'haver organitzat un partit. La denúncia va ser utilitzada dilluns a la nit per Albert Vicens, membre de la candidatura de Marc Ingla, per carregar contra Rosell, i el mateix Ingla va anar més enllà ahir al matí a TV3, dient que Rosell estava encausat en una investigació per frau i corrupció.

Les paraules d'Ingla van tenir una resposta ràpida des d'Andorra per part de Rosell i la seva precandidatura, que va anunciar la presentació d'una demanda contra Ingla. «Lamentablement el que va passar fa dos mesos [referint-se a les acusacions de Laporta d'haver volgut vendre Ronaldinho per cobrar una comissió], ha tornat a passar ara amb una altra persona. Ha dit que estic encausat i no ho he estat mai. Havíem deixat passar moltes insinuacions i llegendes urbanes, però en el moment que aquestes mentides i infàmies atempten directament contra l'honor de les persones, no les deixem passar. S'ha passat de la ratlla. Ho ha dit a la televisió pública de Catalunya, i ja està a les mans dels nostres advocats, que demà [per avui] interposaran una demanda», va dir Rosell, que va demanar que tothom es dediqui a explicar els seus programes i s'oblidi del joc brut: «Aquesta informació ha estat manipulada d'una manera que no té sentit. Que es dediquin a fer campanya neta i a explicar els seus projectes. El Barça no es mereix el que estan fent altres candidats. Nosaltres és el que farem.»

Posteriorment, Ingla va respondre a Rosell en la celebració d'una festa de la seva precandidatura al Mercat de les Flors de Barcelona. «Si vol fer un concurs de querelles, que el faci. Primer li va tocar al president del renaixement del Barça des del 2003 i ara em toca a mi.» Ingla va argumentar que no recordava exactament el que havia dit a TV3 i va demanar que Rosell s'expliqui: «No recordo exactament el que he dit, però l'única cosa que he fet és fer referència a informacions que hi ha Google. L'únic que demanem és que s'expliqui, que ho faci amb pèls i senyals en lloc d'evadir el tema posant-me a mi una querella. M'ha semblat que no he dit res greu. Si he dit que estava encausat, rectifico i dic que hi ha una ombra de sospita. És una qüestió tècnica. Nosaltres presentem el nostre projecte. No embrutem, expliquem fets.»

El precandidat a la presidència del Barcelona va negar que la seva precandidatura estigui rere la informació que va sortir en el bloc de Badia. «És fals que la informació hagi sortit d'aquesta candidatura. Jordi Badia és un gran professional i aquesta informació se l'ha treballat ell», va dir Ingla en el que és el primer capítol de joc brut d'aquesta campanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.